Beoordelingen

Wat zeggen klanten over ons?

Dit zeggen klanten over ons

Conny T.
Conny T.
10:25 02 Jul 24
Vanaf eerste contact met Michel, hadden wij alle vertrouwen om de klus uit handen te geven en naar bleek terecht. Door de mannen van Michel is er perfect stuc-, spuit- en schilderwerk geleverd. Nog nooit zulke mooie muren en plafond gehad. Aardig personeel, eerlijk advies. Ze werken heel netjes en precies. Lijkt wel of we een nieuwe woonkamer hebben. Vooral Micky bedankt! Wij raden dit bedrijf ten zeerste aan.
Dick A.
Dick A.
09:21 16 Jun 24
Door de goede ervaring van onze zoon met de Vries stukadoors zijn ook wij met dit bedrijf in zee te gaan.Er is goed en net werk geleverd en wij zijn zeer tevreden.
René A.
René A.
09:25 15 Jun 24
De jongens van R&N Stukadoors hebben hun werk goed uitgevoerd. Ze hebben mijn keuken herstelt die was beschadigd door een lekkage, En nadat hun klaar waren alles netjes achtergelaten en opgeruimd. Thanks!
Elsbeth van O.
Elsbeth van O.
18:23 27 May 24
Fantastisch bedrijf met vak mensen.Contact via de mail verloopt soepel en snel.
Micha de J.
Micha de J.
06:12 13 May 24
Fijn bedrijf om mee samen te werken en een zeer mooi en strak resultaat.
Matthijs W.
Matthijs W.
14:51 24 Apr 24
Beste aannemer die we ooit gehad hebben. Vaak zat meegemaakt dat een contactpersoon of eigenaar prima communiceert, maar dat die dan mensen stuurt om de klussen te doen die alleen maar binnensmonds mompelen of nauwelijks Nederlands of Engels kunnen. Dat is dus niet het geval met Michel. De jongens die hij stuurt zijn gewoon net zo communicatief en behulpzaam als Michel zelf.Ook genoeg aannemers gehad die heel goed waren in de communicatie, totdat ze je geld hadden, dat ze daarna ineens nagenoeg onbereikbaar werden. Wederom niet het geval met Michel. Ook achteraf netjes en snel in de communicatie. Eventuele 'schoonheidsfoutjes' werden ook snel hersteld, soms dezelfde dag nog.Het stuc en schilderwerk werd ook heel netjes en vakkundig gedaan. De foto's zeggen denk ik wel genoeg. Al met al zijn we heel blij met het resultaat. Als we meer werk voor Michel en zijn team hadden dan zouden we ze zo weer inhuren.
Theo van H.
Theo van H.
12:01 30 Mar 24
Opdracht voor gladstucen plafond, keukenmuur, afwerken nieuwe lichtstraat en airless spuiten plafond.Goed werk geleverd, heldere communicatie en snelle reactie. Vriendelijke mensen.Kleine slordigheid in stucwerk werd snel en zonder problemen hersteld.
Jac
Jac
13:49 25 Mar 24
We hebben onze woonkamer laten stucen en latex spuiten door Stucadoorsbedrijf de Vries. We zijn heel tevreden met het resultaat en de communicatie. Bedankt, en wellicht tot een volgende keer!
Ronald
Ronald
02:38 01 Mar 24
Het is alweer even geleden.. Maar zoals beloofd. Destijds 2023 zijn er meerdere stukadoors langs geweest om een vrijblijvende offerte te maken.Tot dat Michel de Vries bij mij langskwam.Er kwam ook letterlijk en figuurlijk iemand bij mij binnen! Die direct Aardig en vriendelijk was, en het belangrijkste verstand had van zaken (zat al zo’n 30 jaar in het vak)Hij heeft vervolgens voor mij een een aantal offertes gemaakt (alleen stucen) en dan ook met Airless spuiten.Dat laatste is het dan ook geworden, vervolgens zo’n 100m2 meter is er zijn club gestuct en vervolgens gespoten.Hier ben ik erg blij mee!En zeker wat andere al zeiden, als je vragen hebt of opmerkingen, Michel reageert altijd op de app, desnoods op zondag!Michel je bent een Topper🏆Groetjes Ronald uit Delft
Vincent C.
Vincent C.
19:08 28 Feb 24
Stucadoorsbedrijf de Vries heeft bij mij het plafond en de muren gestuuct en geschilderd. In een woord geweldig, de plafondplaten lagen niet overal gelijk soms 1 tot anderhalve cm verschil. Na het stucen zag je er niets meer van en was alles mega strak. Anderhalve week na het stucen werd alles airless gespoten, nog nooit zo'n mooi strak plafond en muren gezien, wat een vakmanschap. Naast het feit dat deze mensen hun vak verstaan is niets te veel. Na het stucwerk werd een nieuwe keuken geplaatst. Doordat er in mijn keuken een rare hoek zit die niet overal gelijk is, sloot het aanrechtblad op 1 plek niet goed aan. Een mailtje naar Michel met de vraag of dit stukje nog extra gestuct kon worden. De volgende dag stond Romano op de stoep om dat stukje wat extra aan te zetten. Op de vraag, ik zie de rekening wel tegemoet was het antwoord "service van de zaak" . Wat een bedrijf, ik kan de firma de Vries van harte aanbevelen. Hier is de klant nog echt Koning.
Danny
Danny
12:31 25 Feb 24
Heb de hele beneden verdieping laten stucen en spuiten .Het eind resultaat mag er zijn .Top werk verricht door Michel en zijn team.
Sanne T.
Sanne T.
17:52 23 Feb 24
We zijn niet tevreden over de communicatie met dit bedrijf. Werknemers rookten in ons huis en nadat we aangaven dit niet te willen, kregen we een zeer arrogante en onvriendelijke reactie. Tot overmaat van ramp zijn de stukken muur tussen de deurspijlen 2 dagen (!) nadat ze de deur achter zich hadden dicht getrokken volledig gescheurd van boven tot onder. We hebben dit maar zo gelaten, omdat we deze mensen niet meer over de vloer wilden terug hebben.
Gijs De L.
Gijs De L.
16:16 19 Feb 24
Stucadoorsbedrijf De Vries heeft mijn gehele appartement gestuukt. Door een flexibele agenda kon er gelijk na sleuteloverdracht worden begonnen met de werkzaamheden. Naast het stukwerk is ook een oude toog verwijderd naar de keuken. Door middel van het plaatsen van een latei is het resultaat superstrak geworden. Jouw huis is in goede handen bij dit bedrijf! Het contact met Michel was van A tot Z erg prettig en ik ben erg tevreden met het resultaat. Nogmaals dank!
Michel B.
Michel B.
07:55 19 Feb 24
Ik kan niet anders zeggen dan dat Stucadoorsbedrijf De Vries super straks werk oplevert. Het is erg fijn communiceren, allemaal hard werkende en vriendelijke mannen. En het aller belangrijkste, het resultaat is gewoon top.Wij hebben stucadoorsbedrijf De Vries ingeschakeld voor het stuken en schilderen van onze benedenverdieping.
lennert T.
lennert T.
15:38 13 Feb 24
Michel is een top professional! Heeft bekwaam personeel, komt afspraken na en communiceert en adviseert duidelijk. Wanden en plafond laten stucen en spuiten. Zeer tevreden over het resultaat.
Ester de J.
Ester de J.
17:49 11 Feb 24
Fijne & duidelijke communicatie, netjes en snel werk geleverd. Ik ben heel blij met het eindresultaat!
Cornelis B.
Cornelis B.
11:02 06 Feb 24
De Vries Stucadoors, heeft bij ons de langemuur gestuukd en het plafond gespoten in sps recimat rc, hiervoor de parket vloer afgedekt met stucloper.prettige communicatie, nette prijs, snell een offerte na de aanvraag.Een bedrijf om aan te raden.Familie Bijl
Jan De J.
Jan De J.
12:11 02 Feb 24
Richard van V.
Richard van V.
08:26 30 Jan 24
(Michel) en Romano hebben bij ons de bovenverdieping netjes strak gemaakt. Beneden hadden ze een kleine twee jaar geleden al gedaan. Het is een heel fijn bedrijf. Ze denken goed mee en werken netjes. Snel schakelen. Kortom wij zijn weer super tevreden. Echt een aanrader.
Jilles v
Jilles v
08:17 29 Jan 24
Snelle en heldere communicatie. Initieel wat foutjes in het stukwerk, maar deze zijn snel en vakkundig verholpen. Nu een prachtig resultaat.
Eva Hartman J.
Eva Hartman J.
09:03 26 Jan 24
Wil jij strakke en mooie wanden, dan ben je bij stukadoor de vries aan het juiste adres!Wij hebben een vliering en kamers gemaakt op onze zolder en de wanden zijn gestuct en geverfd door de Vries.Mega tevreden over het gehele proces. Michel en zijn team zijn erg professioneel, goede communicatie en leveren vakwerk!
kipcorn 7.
kipcorn 7.
12:30 21 Jan 24
Ik heb mijn woonkamer en keuken laten stuken en schilderen. De stukadoors en de schilder hebben erg mooi werk geleverd! En de communicatie met Michel was top, reageert supersnel en dacht goed met me mee. Dikke aanrader!
Chenwei Z.
Chenwei Z.
13:20 19 Jan 24
Stucadoorsbedrijf De Vries heeft mijn pas opgeleverde nieuwbouwwoning te Rotterdam volledig gestuct en geschilderd.Wat is het mooi geworden, zo strak. Reeds diverse complimenten gekregen vanuit bezoekers. Bedankt Michel voor het gerealiseerde werk tot op heden!Michel en zijn team kan ik 100% aanbevelen (en ik ben niet de meest makkelijke opdrachtgever, weet ik van mezelf):- Oplossingsgericht en zeer snelle reacties op vragen en zelfs tussentijdse wijzigingen. Michel reageert zelfs in de avonduren en weekenden wanneer nodig. Er wordt meegedacht en als er iets is dan hoeft maar aangegeven te worden en er wordt supersnel op geacteerd.- Vakkundig en secure uitvoering. En dat tegen een prijs wat absoluut een zeer redelijke prijs per m2 is.- Zo transparant over de prijzen en de opbouw ervan heb ik zelden meegemaakt.- Stucadoorsbedrijf De Vries is meer dan enkel een stucadoorsbedrijf. Indien een elektricien of timmerman benodigd is dan kan Michel, na afstemming, je in feite ontzorgen ermee als een aannemer zijnde. Michel ziet er persoonlijk op toe dat alles in goede orde verloopt en goed wordt uitgevoerd.Update:Zie hoe mooi de trap is geworden, pure ambacht.En de (after)service is geweldig! Nadat de trappen waren afgewerkt was de totale afbouw en verhuizing nog niet volledig afgerond. Daardoor her en der toch wat krasjes ontstaan bij de traptredes en wanden. Een mailtje naar Michel en binnen afzienbare tijd kwam de stucadoor en schilder langs om het allemaal bij te werken.Heel veel andere stucadoors en schilders zullen in zo'n situatie zich eerst focussen op de grote projecten en stellen de kleine (afterservice) klusjes dan uit. Maar Michel doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat men binnen afzienbare tijd wordt geholpen.
Jen P.
Jen P.
17:23 20 Dec 23
Michel heeft met z’n mannen heel ons huis gestuct van zolder, slaapkamers, gang tot woonkamer. Daarna alles geverfd met latexspuit. We zijn hier heel blij mee! Het ziet er strak uit en wat een fijne service. Hij reageert snel, komt z’n afspraken na en komt zelfs ook kijken of het allemaal goed verloopt gedurende de werkzaamheden. Goed lokaal bedrijf die ik zeker kan aanraden!
Huy
Huy
15:18 15 Dec 23
Michel's team heeft uitstekend wand en plafond stuc en (trap) schilderwerkzaamheden verricht in mijn woning. Ze zijn flexibel, en denken graag met de klant mee.
Daniëlle B.
Daniëlle B.
16:59 30 Nov 23
Niks dan lof. Stucadoor heeft de muren en plafonds perfect gestuct. Ook de schilders voor het spuitwerk, deuren en trap via Michel de Vries. Zij hebben ook perfect werk geleverd. Afspraken worden nagekomen en allemaal even behulpzaam. Zeer tevreden.
Ben B.
Ben B.
20:44 12 Nov 23
Vakwerk!Het team van Michel heeft mooi werk geleverd! Wij hebben onze muren en plafond glad laten stucen en laten schilderen. Erg tevreden met het resultaat. De communicatie met Michel was ook erg prettig.
Marcel V.
Marcel V.
03:52 26 Oct 23
Stucwerk keurig uitgevoerd. Harde werkers, goed advies. Prijs-kwaliteit dik in orde. Aanbevelingswaardig.
Jeroen van D.
Jeroen van D.
17:54 25 Oct 23
Wij hebben stucadoorsbedrijf De Vries ingeschakeld voor onze nieuwbouwwoning om geheel te laten stucen en verven (inclusief de zolderkap laten spuiten). Het contact met Michel was vanaf het begin al erg prettig en dacht erg met ons mee. Zeker omdat de opleverdatum uitgesteld was kon Michel gelukkig in zijn agenda mee bewegen (erg prettig als dit onzeker is bij een nieuwbouwwoning tegenwoordig)Het stuc en schilderwerk is echt prachtig geworden dankzij het professionele team! Erg prettig in de omgang en komen hun woord 100% na!Michel en het team nogmaals bedankt voor alles het eind resultaat mag er zijn!Wij raden Michel zeker aan en zullen hem zeker nog een keer benaderen als wij hem nodig hebben.
C van der V.
C van der V.
09:39 25 Oct 23
Wij worden blij van Stukadoor De Vries. Ze hebben alle muren en plafonds op de begane grond gestuukt. Het ziet er super strak uit. Voor de aanvang van de werkzaamheden hebben zij alles wat nodig was keurig afgedekt/ geplakt. Ook hebben wij de muren en plafonds door De Vries airless laten spuiten in de gewenste kleur. De overgang van de ene kleur naar de andere kleur ziet er strak uit en mooi gespoten. Met betrekking tot de communicatie reageert het bedrijf snel op de gestelde vragen. Top, ga zo door.
Jaap van D.
Jaap van D.
13:34 16 Oct 23
Wij hebben Michel de Vries ingeschakeld om onze plafonds te stukadoren en daarna alles incl. de wanden van onze woonkamer in kleur te laten spuiten. Het resultaat is fantastisch geworden, en wat voor ons ook belangrijk was, men heeft alles binnen de beloofde tijd afgekregen. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen, zijn betrouwbaar en leveren goed werk.
Marjolein P.
Marjolein P.
14:37 15 Oct 23
Een prima stucadoorsbedrijf. Ze hadden een eerlijke prijs, de communicatie was uitstekend en ze hebben zeer netjes gewerkt. Ook alles weer netjes achtergelaten.Bij ons hebben ze de keukenmuurtjes glad gemaakt en het hele plafond, zowel de keuken als de woonkamer en het halletje glad gemaakt. De schilder kwam een week later om het plafond te spuiten. Ook dat is heel netjes en profesioneel gegaan. Alles werd netjes afgeplakt en met stukloop of plastic bedekt. Wij zijn zeer tevreden over dit stucadoorsbedrijf en bevelen ze zeker aan bij anderen.
R.P. B.
R.P. B.
17:05 11 Oct 23
Voor het appartement van mijn dochter een stucadoor gezocht. Stucen, renovlies behang en afwerking in de kleur die je maar wilt. Allemaal keurig gedaan. Aanrader.
Dorothea Boer- ter V.
Dorothea Boer- ter V.
09:05 27 Sep 23
Na een lange zoektocht hebben in Stucadoorsbedrijf de Vries de juiste partij gevonden om onze opdracht te realiseren; sierlijsten van gips aanbrengen op het plafond. We wilden ons nieuwbouwhuis een klassieke look geven. Afgelopen week hebben zij deze klus voor ons gedaan en het resultaat is prachtig geworden. Ondanks het feit dat het een serieuze uitdaging is geweest, zijn de mannen correct en nauwkeurig te werk gegaan. Het contact met Michel en de werkmannen verliep moeiteloos en er wordt snel en efficiënt gereageerd. Heel fijn dat Michel en de mannen met ons mee wilde denken bij eventuele aanvullingen of vragen tijdens het proces. Na afloop werd alles netjes en schoon opgeleverd.Wij zijn erg tevreden en zouden iedereen aanraden om dit bedrijf aan te spreken voor het realiseren van sierlijsten in de woning.
Cindy D.
Cindy D.
16:27 11 Sep 23
Wij hebben ons huis door team de Vries laten stucen en airless laten spuiten het ziet er geweldig uit!!!!Michel is een hele fijne man die meedenkt en zijn afspraken na komt. Michel kwam met regelmaat kijken of alles naar wens verliep.In de toekomst gaan wij zeker weer gebruik maken van team de Vries!
peter g
peter g
18:34 05 Sep 23
De mannen hebben netjes gewerkt en strak werk geleverd, perfect gewoon. Heb je stucwerk dan moet je dit bedrijf hebben, netjes, snel en professioneel.
B F
B F
17:37 21 Aug 23
Zeer lang bezig geweest een en al klaagzang andere klanten moesten steeds voor gaan de vries had ander bedrijf in gehuurd paar muren lijkt wel de Noordzee niet recht als zon er op schijnt zie je de oude baksteen muur er door heen wij raden dit bedrijf niet aan.
A S.
A S.
20:09 25 Jul 23
Stucadoor De Vries heeft de plafonds en muren van mijn appartement in april2023 gestuct en op kleur gespoten. Alles is volgens planning verlopen en ik heb inmiddels verschillende complimenten van bezoekers ontvangen. Kortom, ik kan het bedrijf aanbevelen.
Betty Den O.
Betty Den O.
17:42 18 Jul 23
Heel tevreden over het stucwerk en spuitwerk in de huiskamer, superstrak. Team is professioneel en klantvriendelijk. Bij vragen reageerde Michel snel en denk met je mee. In de toekomst maken wij zeker weer gebruik van Michel en zijn team!
Ron T.
Ron T.
17:57 12 Jul 23
Michel komt zijn afspraken en heeft ons prima geholpen. Het plafond is superstrak.Goede en vakkundig personeel!Aanrader !!!!
Paul K
Paul K
18:02 06 Jul 23
Vakwerk geleverd door Michel’s team, met name het stucwerk van het plafond bij onze stalen deuren was een uitdaging maar uitstekend gelukt!
Bas van H.
Bas van H.
09:34 05 Jul 23
Zeer tevreden over de geleverde diensten van Michel en zijn team! Het stuc- en spuitwerk is vakkundig gedaan. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering erg transparant en snel geschakeld. Bij vragen zijn ze altijd snel te bereiken en komen de afspraken na.
Margriet van der L.
Margriet van der L.
12:37 30 Jun 23
We zochten met spoed een stukadoor die haaks en waterpas werk kon leveren voor een nieuwe keuken in een oud en scheef huis met lastige koven en hoeken. Gelukkig vonden we Michel en zijn bedrijf in Zoetermeer. Korte samenvatting van onze ervaring: meedenken over oplossingen, duidelijke afspraken, snel, vakkundig en schoon werken, faire prijs en laser-strak resultaat. Tien punten voor Romano.André en Margriet van der Lugt
Martin R.
Martin R.
19:11 25 Jun 23
Ons appartement heeft een metamorfose ondergaan door het vakwerk van stukadoorsbedrijf de Vries. Een eerlijke offerte, een strakke uitvoering van meer dan 130 m2 spachtelputz en 130 m2 schilderen van de plafonds.Dit binnen een strakke planning. Wij zijn meer dan tevreden.
Raul
Raul
10:53 22 Jun 23
Ik heb vrijwel de hele woonkamer laten stucen door Stukadoorsbedrijf De Vries, inclusief moeilijke plekken zoals rond de haard. Het resultaat is super: glad, strak en alles waterpas. De stukadoors hadden oog voor detail, overlegden met mij indien nodig en werkten snel en efficiënt. Ik vond het ook heel fijn dat Michel de Vries snel reageert op vragen en flexibel is. Ook aanvullende stukken werden zonder problemen meegenomen. Echte aanrader!
Annemarie N.
Annemarie N.
11:46 18 Jun 23
Wij hebben onze schuur laten stucen door Michel de Vries sucadoors bedrijf. Hele snelle en fijne samenwerking ervaren met de Michel en medewerkers.Bij het stucen van de schuur waren een paar scheurtjes ontstaan ,daar werd direct aktie op ondernomen op Zondag is de schade hersteld.!!Daarna keurig geverfd staat heel anders dan een stenen muur het maakt de tuin veel ruimer zeker kijkend van uit binnen.Dank voor de fijne samenwerking.
Brandon dos S.
Brandon dos S.
07:04 17 Jun 23
Hele goede ervaring gehad. Bij vragen krijg je super snel een reactie. Michel komt zelf ook naar het werk kijken en denkt graag met je mee. Stucwerk is goed gedaan en het verven ook. Kortom een tevreden klant!
Kees
Kees
04:34 09 May 23
De nieuw te plaatsen keukenruimte is door Stucadoorsbedrijf de Vries mooi gestuct en daarna schitterend gewit. Er is een duidelijke en snelle communicatie, bedankt Michel.
Fred van der Z.
Fred van der Z.
18:14 07 May 23
Een heel goed stucadoorsbedrijf. Goede en zeer snelle communicatie met Michel de Vries. Zeer vriendelijke timmerman, stucadoors en schilders. Wij hebben een verlaagd plafond latenmaken in onze keuken en de wanden en plafonds van onze woonkamer, hal, keuken, trap en overloop laten stucen en schilderen. Zijn 100% tevreden.Michel komt meerder keren kijken of alles naar tevredenheid gaat. Waar kom je dat nog tegen ?Michel en je team bedankt !!.
Esmée en W.
Esmée en W.
20:19 28 Mar 23
Wij zijn erg tevreden met het stuc en schilderwerk van Stucadoorsbedrijf De Vries in onze nieuwbouw woning. Contact met Michel verloopt (ook in de avonden en weekenden) soepel en snel. Een duidelijke offerte, uitstekende service, persoonlijk contact en afspraken worden goed nagekomen. Ondanks dat de oplevering van onze woning werd uitgesteld stond er gelijk na oplevering een team klaar voor het stucwerk. Heel erg bedankt!
Jeroen B.
Jeroen B.
06:55 25 Mar 23
Gehele benedenverdieping en trappenhuis laten stuccen. Communicatie ging zeer goed. Zelfs op zondag binnen no time antwoord terug. Flexibel in de uitvoering. Melde 1 dag voor de start dat ik vertraging had en was geen probleem. Werd goed meegedacht over de oplossing. Stucadoors eerder klaar als ingeschat. Alles netjes achter gelaten. Woning was bezemschoon opgeleverd en rommel afgevoerd. Spuitwerk schilder ook netjes. Zelfs bij het afwerken kleine beschadigingen door mijzelf gemaakt bijgewerkt. Werknemers maken lange werkdagen om het op tijd af te krijgen. Kortom zeer fijne communicatie, flexibel en kwalitatieve beleving. Voor de rest van het huis nodig ik Michel uiteraard weer uit.
Lorraine K.
Lorraine K.
13:22 11 Mar 23
Stucadoorsbedrijf De Vries heeft prachtig werk geleverd in onze nieuwbouw woning. Samen met 7 andere huizen hebben we Michel en zijn team ingeschakeld voor het stuken en verven van onze muren. Ze zijn professioneel, komen moet goede ideeën en komen gemaakte afspraken na. We zijn heel erg blij met het eindresultaat, alles ziet er strak uit. Wij raden Michel en zijn team zeker aan, en als wij ooit weer gaan verhuizen schakelen we Michel zeker weer in. Top bedrijf!
Wouter van der L.
Wouter van der L.
21:30 06 Mar 23
Midden in Leiden hebben we een nieuwbouw huis mogen kopen. Omdat we geen spack op het plafond wilden hebbben we stucadoors aangeschreven. Stucadoors bedrijf de Vries viel meteen op door de goede communicatie. Door de meevallende prijs hebben we meer laten doen. Plafonds en wanden zijn gepleisterd en geverfd. In het project van 11 huizen hebben 7 eigenaren gebruik gemaakt van de diensten van de Vries en iedereen is enthousiast over het resultaat maar vooral ook over het proces. Wij dus ook. Bedankt iedereen voor het goede werk!
Mandy
Mandy
18:49 05 Mar 23
Voor de tweede keer hebben wij zeer tevreden gebruik gemaakt van het bedrijf. Zowel voor stucwerk als schilderen en we zouden het zo weer doen! Beide keren kon er snel iemand komen en is er heel net werk geleverd. Ook het contact via de mail verloopt snel en soepel.
Susanne van der K.
Susanne van der K.
13:38 04 Mar 23
Heel tevreden over stucadoorsbedrijf De Vries. Grondig en net stucwerk, met aandacht voor punten waar scheurtjes een risico zijn (nieuwbouwappartement). Plafondnaden keurig weggewerkt. Mooi afgewerkt met latexspuitwerk. Groot pluspunt: communicatie met De Vries verloopt perfect, reageert gedurende het hele proces snel en vriendelijk en komt op tijd.
Erica R.
Erica R.
07:43 19 Feb 23
Uitstekend werk door Michel en zijn team toen zij mijn plafond hebben gestucd. Vriendelijk, behulpzaam, snel en van goede kwaliteit. Bedankt Michel!
Rene L.
Rene L.
10:14 15 Dec 22
Ben blij dat ik mijn keuken heb laten stuken door De Vries stukadoor. Prijs kwaliteit komt helemaal overeen met elkaar. Het resultaat was boven verwachting, gezien hoe de keuken was en nu is geworden ..... een woord vakwerk. Mijn advies is wil je goed werk geleverd krijgen neem De Vries Stukadoor dan krijg je waar voor je geld.
Cindy van K.
Cindy van K.
08:52 28 Oct 22
Afgelopen week mijn hele huis laten stucen en verven (door middel van spuiten). Het contact om een afspraak te maken ging erg soepel en vriendelijk. Het personeel ook super vriendelijk! De mannen hebben erg goed werk afgeleverd. Heel erg blij met het eind resultaat. 100% aan te raden!
Kelly H.
Kelly H.
18:54 18 Oct 22
Zeer tevreden over het geleverde werk! Zelfs waar wij tevreden waren, waren de vakmannen dit zelf niet en maakte het nog mooier! Erg strak en zeer netjes ook in communicatie als zeer fijn ervaren! Stucwerk en schilderwerk naar grote tevredenheid laten doen door stucadoorsbedrijf De Vries!
Jantina E.
Jantina E.
14:17 12 Oct 22
We zijn zeer te spreken over Michel en zijn team. Vakkundig, precies en komen afspraken na. En heb je opmerkingen of vragen? Michel pakt alles meteen op. Hij denkt echt met je mee.
Pieter
Pieter
21:17 28 Sep 22
Geweldig werk geleverd en goed bereikbaar bij vragen. Michel en zijn mannen zijn stuk voor stuk zeer vakkundig, hebben oog voor detail en leveren het werk af wat beloofd wordt; goed werk!Wij kregen Michel zijn bedrijf door op aanraden van vrienden en wij zullen ze op onze beurt ook zéker aanraden!
Marcel K.
Marcel K.
08:32 10 Sep 22
We hebben alle muren en plafonds in ons nieuwe huis laten stucen en schilderen door Stucadoors bedrijf De Vries. Het is heel strak en erg mooi geworden, we zijn heel tevreden. De communicatie was soepel en vriendelijk en de stucadoors waren netjes en zorgvuldig. De schilder heeft het vervolgens zeer keurig afgewerkt. Kortom, een professionele partij die we graag aanraden.
Mariska T.
Mariska T.
07:52 08 Jul 22
Wij zijn ontzettend blij met het stucen en laten verven van onze 2 kamers. Het ziet er echt heel mooi uit. Goed afgewerkt. Heel strak.Goed contact over alle vragen die we tussendoor hadden. We zouden het zo weer bij jullie laten doen.Groetjes van Danny en Mariska.
Jeanine K.
Jeanine K.
08:34 22 Jun 22
Michel en de mannen hebben alles mooi gestuct en heel strak afgeleverd. Erg blij met het resultaat! Communicatie verloopt altijd goed, snel en duidelijk. Ook hebben ze nog een mooie sierlijst kunnen plaatsen, zelfs nog onder strakke deadlines.
Martin S.
Martin S.
11:08 07 May 22
Ik geef bijna nooit 5 sterren. Dus dit is bijzonder goed.3 muren laten stucen:-Goede prijs.-Duidelijke en heldere afspraken worden er gemaakt.-Snel beschikbaar en op tijd tijdens de afspraak!-Professioneel in uitvoer en algehele klantenservice.Ik raadt iedereen Stucadoorsbedrijf De Vries aan!
Miranda van G.
Miranda van G.
17:47 04 May 22
De stukadoors van dit bedrijf zijn harde werkers die netjes werken en ontzettend goed werk leveren. Wij hadden tussendoor nog vragen en door de eigenaar van dit bedrijf werd heel snel gereageerd. Er wordt goed meegedacht, niet alleen door de eigenaar maar ook door de werknemers. Kortom, wij kunnen iedereen van harte dit bedrijf aanbevelen!
Familie van S.
Familie van S.
19:25 26 Apr 22
Voor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto's voor een impressie)!
Paul V.
Paul V.
09:01 28 Mar 22
Goede en eerlijke communicatie (er wordt duidelijk aangegeven wat wel of niet kan, en wat het risico is van bepaalde keuzes). 'De mannen' werkten vlot en netjes, en het resultaat mag er zijn! Simpelweg een aanrader.
Charissa K
Charissa K
08:05 26 Mar 22
Meer tevreden zouden niet kunnen zijn. Wauw, het is spectaculair wat Michel de Vries en zijn team hebben gedaan. Ons hele huis is van top tot teen spiegelglad gestuukt. Bezoek vraagt direct wie onze stukadoor is geweest, omdat het echt gewoon heel goed gedaan is. Wij kunnen iedereen aanbevelen voor dit bedrijf te kiezen!
Tanya P.
Tanya P.
16:10 02 Mar 22
In verband met onze nieuwbouwwoning waren we op zoek naar een deskundige en betrouwbare stukadoor. De ervaring heeft geleerd dat we die in Michel en zijn team hebben gevonden! Het was een behoorlijk omvangrijke klus om geklaard te krijgen: alle wanden en plafonds van onze woning (drie etages) en vervolgens het airless spuiten van de plafonds. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat (zie foto). Alles is heel strak afgewerkt en eventuele fouten in de bouw (schuin lopende wanden e.d.) zijn uitstekend 'weggewerkt'. Naast de prima kwaliteit hebben we de communicatie en het overleg met Michel ook als uitstekend en heel prettig ervaren. Michel denkt altijd in oplossingen en niet in problemen. Dat is heel erg fijn! Ook hebben we de flexibiliteit erg gewaardeerd; planning in de bouw is erg lastig en dan is het fijn dat de stukadoor mee kan bewegen als de zaken even iets anders lopen. Kortom: wij bevelen Michel en zijn team van harte aan!
Sandra Van B.
Sandra Van B.
19:58 14 Feb 22
Heel tevreden over het stucen en schilderen. Snel en nauwkeurig gewerkt, alles strak en netjes afgewerkt.Communicatie verliep vlot, binnen heel korte tijd reactie op mailtjes.
Lalita N.
Lalita N.
14:51 09 Sep 21
Dit bedrijf via internet gevonden. Michel is erg klantgericht en denkt met je mee. Stucwerk en spuitwerk voor de hele woning is netjes gedaan.
Erwin B.
Erwin B.
14:39 25 Aug 21
Na een zoektocht naar een goede stucadoor in contact gekomen met Michel, hij reageert vlot en is duidelijk in zijn communicatie. Het stucwerk is strak en naar volle tevredenheid volbracht, prijs / kwaliteit staan goed in verhouding!
Tim A.
Tim A.
15:53 24 Aug 21
In Juni is mijn gehele appartement gestukt en voorzien van latex airspray. Duidelijke communicatie, planning verliep goed en het eindresultaat is prachtig geworden.Wat betreft prijs en kwaliteit vind ik Stucadoorsbedrijf De Vries een echt aanrader!
Rowena K.
Rowena K.
15:00 22 Aug 21
Op 9 april de sleutel van ons nieuwe huis gekregen en we wilde alles laten strak laten zetten + laten spuiten met verf. Via via bij Michel terecht gekomen en zo de offerte aangevraagd.Erg professioneel bedrijf, goed contact en erg vriendelijk personeel! Erg goed bedrijf en levert uitstekende kwaliteit. Wij zouden dit bedrijf aan iedereen aanraden!
Volgende beoordelingen

Betrouwbaar en gecertificeerd

VCA Gecertificeerd
NOA Garantie

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Doordat we van tevoren duidelijke afspraken maken, kom je achteraf nooit voor verassingen te staan.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan direct de offerteformulier hiernaast in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op, zodat je snel weet waar je aan toe bent.

Gratis offerte aanvragen